EnglishRomanian
a

Webinare

  /  Webinare

CE ESTE UN WEBINAR?

Un webinar este un seminar “pe web”. Webinarele ofera mai multor participanti aflati in locuri diferite sa vada, sa auda si sa comunice in cadrul unei clase virtuale. Ca si seminarele, webinarele au moderatori, lectori si audienta on-line.

AVANTAJELE UNUI WEBINAR

O experienta identica

Veți primi o experiență identică cu cea a unui seminar/curs desfasurat in clasa. Puteți pune întrebări, puteti comunica cu lectorul si cu colegii de clasa virtuala sau face exerciții practice. Webinarele pun toți participanții într-o poziție egală in raport cu contributia la clasa virtuală. Lectorii sunt mai usor abordabili on-line decat prin interacțiunea față în față.

 

Mai multe optiuni. Nici o călătorie

Prin intermediul webinarelor puteti alege sa va instruiti in domenii la care accesul este dificil, din cauza limitărilor impuse de distanță. Nu aveți nevoie sa faceti aranjamente de calatorie sau in familie pentru că trebuie plecati pentru cateva zile. Puteți participa la un webinar de acasă, de la birou sau chiar din concediu 😊

 

Este mai ieftin

Dacă la taxa de curs adăugați costul transportului, serviciile hoteliere și alte cateva cheltuieli ocazionale, costul de formare se poate dubla sau chiar tripla. La un webinar platiti doar taxa de instruire, facand astfel o mare economie in bugetul personal sau in cel al organizatiei.

 

CUM E LA UN WEBINAR?

Pot pune intrebari? Cum? Cand primesc raspunsuri?

Da. In timpul webinarului puteti introduce intrebarile dvs. in fereastra dedicata, aflata in panoul de control a platformei de instruire on-line. Ultima parte a webinarului este dedicata raspunsurilor la intrebari. Intrucat in cele mai multe cazuri intrebarile participantilor se repeta, va recomandam sa va plasati intrebarile dupe ce consultati fereastra cu intrebari puse de cursanti (vizibila pe ecranul platformei de instruire on-line). Ne vom stradui, pe cat posibil, sa raspundem la toate intrebarile!

 

Ce voi vedea si auzi in timpul webinarului?

In timpul webinarului veti putea vedea documentatia de curs, ecranul lectorului, imaginea lectorului (nu permanent) si veti auzi vocea acestuia.

 

Ceilalti particiapnti ma pot vedea sau auzi?

Nu. Semnalul camerei video si cel al microfonul dvs. nu vor avea acces catre clasa virtuala.

User registration

Reset Password