EnglishRomanian
a

Termeni și Condiții

  /  Termeni și Condiții

OK Service Corporation (denumită în continuare “OKSC” sau “noi”) furnizează conținut propriu pe acest site web, sub rezerva Termenilor și Condițiilor mai jos prezentate, care se aplică întregului conținut disponibil sub numele de domeniu “webinarone.ro” sau orice alias de nume de domeniu cu același conținut. Vă rugăm să citiți cu atenție acest document. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate mai jos. Pentru explicații cu privire la colectarea, utilizarea și stocarea de informații de la utilizatori, vă rugăm să citiți politica noastră privind protecția datelor personale. Acest document nu acoperă termenii și condițiile valabile pentru înscrierile la cursurile, seminariile, evenimentele sau alte programe educaționale ale OKSC, care sunt detaliate în documente separate.

1. Proprietatea intelectuală

Întreg conținutul acestui site web, inclusiv textul, imaginile statice și animate, bazele de date, programele, etc., sunt proprietatea exclusivă a OKSC sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de dreptul de autor internațional și de alte legi de proprietate intelectuală. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres de catre OKSC, sunt rezervate.

2. Utilizarea conținutului acestui site web

În scopul de a accesa, afișa și a descărca în vederea tipăririi unui document publicat pe acest site web, OKSC vă acordă o licență non-exclusivă, non-transferabilă, pentru o durată nedeterminată, revocabilă în orice moment fără o motivație, pentru un singur computer, strict pentru uz personal sau pentru uz intern de afaceri, cu condiția să nu modificați respectivul document în niciun fel, și să păstrați toate mențiunile privind drepturile de autor existente pe acesta. Nu puteți reproduce, modifica, distribui, transmite, publica sau dezvălui conținut de pe acest site web, fără consimțământul prealabil scris al OKSC.

3. Postările utilizatorilor

În situația în care alegeți să publicați (postați) pe acest site web, dumneavoastră confirmați că sunteți de acord și garantați că OKSC va fi deținătorul acelor informații și va avea dreptul nerestricționat de a le utiliza, publica și exploata. Pentru informații suplimentare cu privire la natura informațiilor personale colectate și la protecția și utilizarea acestora, vă rugăm să consultați politica OKSC privind protecția datelor personale.

4. Site-uri web terță parte

Acest site web oferă link-uri către site-uri web terțe pentru a fi utilizate la discreția dumneavoastră. OKSC nu are nicio responsabilitate pentru conținutul, termenii de utilizare sau politicile de confidențialitate ale site-urilor web terțe.

5. Codul de acces personal

Numai utilizatorii site-ului care au un cod de acces personal și confidențial furnizat de OKSC sunt autorizați să utilizeze zonele restricționate ale acestui site web. Sunteți responsabil pentru utilizarea site-ului în conformitate cu prezentul document. Trebuie să vă asigurați că nicio altă persoană nu are acces la acest site web. În cazul în care aveți cunoștințe despre o altă persoană care accesează zonele restricționate ale site-ului, veți aduce imediat frauda în atenția OKSC și veți confirma informația prin scrisoare recomandată. În cazul unui litigiu, sunteți de acord ca informațiile înregistrate pe serverele OKSC în ceea ce privește utilizarea site-ului și, în special, codurile de acces personal care vă sunt atribuite, să poată fi considerate ca dovezi concludente între părți.

6. Disclaimer

Toate informațiile furnizate în acest site web pot fi modificate fără preaviz. OKSC nu garantează că toate informațiile publicate sunt exacte, complete sau adecvate sau că au fost verificate de către OKSC. Orice informație furnizată în acest site web are un caracter orientativ. OKSC își declină orice responsabilitate cu privire la informațiile conținute în acest site web și orice responsabilitate care ar putea decurge din neglijență sau eroare, cu privire la aceste informații. OKSC nu garantează că acest site web va funcționa fără erori sau fără întreruperi.

7. Jurisdicția

Acest site web a fost creat în Romania. Orice litigiu legat de interpretarea sau executarea termenilor contractuali definiți în prezentul document se prezintă jurisdicției exclusive a tribunalelor din Romania.

Cu excepția cazului în care se menționează altfel, toate materialele publicate pe acest site web au drepturi de autor ce aparțin OKSC.

Copyright 2019 OK Service Corporation. Toate drepturile rezervate.

User registration

Reset Password